lørdag den 3. september 2011

"Thai Food" og andre lækre overraskelser !

Velkommen til:

MED PÅ JOB

Dagens marskandiser-menu stod på en rydning af en lejlighed ude i Brønshøj. En ældre beboer som var blevet dement og dermed røget på plejehjem. Man har altid en vis respekt når man kommer ud på sådan et bo, hvad enten det er en der er flyttet, røget på plejehjem eller et desideret dødsbo! (Jeg Dømmer Aldrig!! ...........)
I dag var der gemt særlige overraskeler til mig rundt omkring i denne lejlighed.. Host host!!
Det er en mærkelig følelse når man det ene øjeblik går rundt og kigger på familiefotos og billeder af denne stakkels ældre mand og derefter finder det ene tårn pornofilm efter det andet i skuffer, skabe og alle hjørner af lejligheden. Ingen tvivl om at livretten klart var unge teenager og Thai food!!! Mmmm..



Da jeg troede jeg havde fået det bedste med tog jeg fejl! I sofaen fandt jeg en mistænkelig stor mængde fugle fjer! Store fuglefjer.. Mit første mistænkte offer var den søde kanariefugl som gik igen på samtlige familiefotos. Jeg kunne "desværre" konstatere at min mistanke ikke holdt i retten. Min anden mistanke faldt på duen. En stakkels due som ikke overlevede sit visit på dement mands altan :( Så kan man så selv forstille sig hvordan det er gået til!? idrk..

-Dede



Ingen kommentarer:

Send en kommentar